Ενημερώσεις

Τα νέα και οι παρεμβάσεις του σωματείου μας

3logomazi

  Αρ. Πρωτ: 21/14-05-2017                                                                          Αθήνα, 14/05/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

            Το απόγευμα της  Παρασκευής  12/05/2017 και λίγες μέρες πριν την κατάθεση στη Βουλή   του σχεδίου νόμου παρωδία, που καταστρέφει ότι απέμεινε όρθιο από προηγούμενες μνημονιακές  μειώσεις, επέλεξε το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη να επιχειρήσει να μας καταστήσει συνένοχους , καλώντας μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο του ΣΕΦΕΑΑ  να πληροφορηθεί το περιεχόμενο ενός σχεδίου νόμου, που σήμερα το γνωρίζουμε πλήρως αφού κατατέθηκε  στη Βουλή και φέρει τον  τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις». Την προφορική παρουσίαση-ανάλυση ανέλαβε και διεκπεραίωσε  ο  Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ κ.Πανούσης Σωτήριος που είναι αποσπασμένος  στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού/Υπουργείου Εσωτερικών.

            Ήταν η πρώτη φορά που πληροφορηθήκαμε τις προθέσεις της κυβέρνησης να κατασκευάσει ένα Νόμο που ουσιαστικά γελοιοποιεί την Δικαιοσύνη και την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας , γελοιοποιεί το Σύνταγμα της χώρας αλλά και την ίδια, καθιστώντας την  άβουλο" όργανο "των δανειστών της.           

            Όπως ήταν φυσικό εγέρθηκαν σκληρά ερωτήματα για το πως φτάσαμε στο σημερινό σημείο ,όπως επί παραδείγματι για το αν συστάθηκε εν κρυπτώ επιτροπή από στελέχη της Φυσικής Ηγεσίας  ή άλλα, τα οποία  σχεδίασαν  τον οικονομικό "θάνατο "των ένστολων  (Παρότι υπήρξε κατηγορηματική άρνηση θα αποτελέσει για μας σε μέλλοντα χρόνο αντικείμενο έρευνας , καθότι προέχει η αναστολή της κατάθεσης του).Αν ο  Υπουργός προτίθεται να μας  συνδράμει  στο επόμενο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει στην προσπάθεια μας να περισωθεί ότι είναι δυνατό για το προσωπικό που προΐσταται πολιτικά.  (Η υπερασπιστική στάση του Υπουργού για το επερχόμενο νομοσχέδιο μας έδωσε και την απάντηση.)κ.α.

            Μετά ταύτα σήμερα, και μετά το "στημένο παιχνίδι" του ξεριζώματος την εναπομείνασας αξιοπρέπειας του συνόλου των ένστολων είτε στερώντας την στρατιωτική θητεία από τον υπολογισμό της μισθολογικής προαγωγής, είτε αφαιρώντας από τις αποδοχές μας εργασία πέραν του πενθημέρου, είτε με το δούρειο ίππο της προσωπικής διαφοράς που θα μας καθηλώσει για έτη στις ίδιες αποδοχές με την ευχή να μην καταργηθεί κι αυτή όπως σε άλλους στο παρελθόν , επιχειρείται η καθίζηση της Δημόσιας Ασφάλειας και Τάξης της χώρας, μέσω της βιοτικής υποβάθμισης του ένστολου.

         Εκτός της γενικότερης οικονομικής αφαίμαξης του συνόλου των ένστολων εγκαινιάζονται δύο (από τέσσερεις εν συνόλω)νέες κατηγορίες προσωπικού που το περιεχόμενό τους  οικονομικά, θα αποτελεί τους φτωχότερα αμειβόμενους  ένστολους της χώρας !

             Συγκεκριμένα η Δ΄ μισθολογική κατηγορία θα αποτελείται από Ειδικούς Φρουρούς και Συνοριακούς Φύλακες και η Γ΄ μισθολογική  κατηγορία από αστυνομικό προσωπικό που προέρχεται από την κατηγορία Δ!!

            Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανερυθρίαστα  εκτός των άλλων εισάγει διατάξεις για υποτίθεται ομογενοποιημένο  αστυνομικό προσωπικό  που το" εκδικείται" οικονομικά εξ αιτίας του τρόπου πρόσληψης τους. Ενώ  για το αστυνομικό προσωπικό που επίσης δεν προσλήφθηκε μέσω πανελλαδικών εξετάσεων , χωρίς επίσης προανακριτικά καθήκοντα  επιφυλάσσει διαφορετική κατηγορία μισθολογικής εξέλιξης.Δεν θέλουμε να διανοηθούμε  ότι στην πράξη θα καταδιώξουν κακοποιό πληρώματα περιπολικού οχήματος  ή δικύκλου   και οι επιβαίνοντας παρότι θα είναι ομοιόβαθμοι θα αμείβονται με τεράστιες μισθολογικές διαφορές .Σε κάθε περίπτωση και  μετά από 15 χρόνια επιτυχημένων αγώνων και προσπαθειών σύγκλησης των Ειδικών Φρουρών με το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό  έρχεται η κυβέρνηση με ένα Νόμο  και εγκαθιδρύει  εφ όρου επαγγελματικής ζωής   μια ξεχωριστή κατηγορία αστυνομικών  αποτελούμενη από χιλιάδες εργαζόμενους με το πρόσχημα του πρώην Ειδικού Φρουρού .

            Συνάδελφοι αντιλαμβάνεστε όλοι ότι σε μηδενικό χρόνο επιχειρείται η φτωχοποίηση του συνόλου των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας, αντιλαμβάνεστε ότι επιχειρείται η ρατσιστική διάκριση ένστολων πρώτης γραμμής   στη μάχη κατά του εγκλήματος , αντιλαμβάνεστε ότι στο αμέσως επόμενο μικρό  χρονικό διάστημα  θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε μέσο αναστολής της ψήφισης  του τραγικού νομοσχεδίου. Για αυτό το λόγο απαιτείται η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων μας σε ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ με αποκορύφωμα εκείνης της  ΤΕΤΑΡΤΗΣ 17 ΜΑΙΟΥ 2017  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚOΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και ώρα 17:00. και όπου αλλού εκτάκτως σας ζητηθεί.

Βλέπουμε όλοι ότι  μας απομακρύνουν από τον στενό πυρήνα της λειτουργίας της  πολιτείας  που μαζί με τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης αποτελούσαμε τους βασικούς πυλώνες  της , εισάγοντας μας  στον ευρύτερο κύκλο των Δημοσίων Υπαλλήλων. Όμως στην υπεράσπιση των κεκτημένων μας στερούμαστε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της  ΑΠΕΡΓΙΑΣ και της αποχής από τα καθήκοντα μας , ξεχνώντας ότι πριν πολύ μικρό χρονικό διάστημα χωρίς τα σώματα των αστυνομικών που δικαίως  στάθηκαν  ασπίδες στο Κοινοβούλιο, δεν θα υπήρχε σήμερα αυτό για να ψηφίσουν τον "θάνατο " του ένστολου.

Όλοι μαζί μέχρι τελικής δικαίωσης,

διότι τίποτε δεν μας χαρίστηκε και τίποτε δεν χαρίζουμε σε κανένα.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.                ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.Φ.Κ.Μ                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ν.Ε.Φ.Κ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                  ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ              ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΡΟΣ:  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΚΟΙΝ:  ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

                                                                                                     ΡΕΘΥΜΝΟ 03/05/2017

                                                                                                 ΑΡΙΘΜ.ΠΡΟΤ.17/2017

             

 Κ. Επιτελάρχη,

             Η Ένωση μας κατόπιν έντονων παραπόνων μελών μας είναι υποχρεωμένη  να  καταγγείλει την διαδικασία αναδιάταξης της Ελληνικής Αστυνομίας όσον αφορά το κομμάτι των έκτατων  μεταθέσεων.

              Ειδικότερα ζητείται από το προσωπικό της ΥΠ.ΑΣ.Ε.Κ και του Τ.Α.Ε  Αποκορώνου  της Γενικής Αστυνομικής Περιφέρειας Κρήτης να υποβάλλουν  αιτήσεις έκτατων μεταθέσεων, χωρίς όμως να τους έχει ανακοινωθεί πόσες κενές οργανικές θέσεις   υπάρχουν και σε ποιες αστυνομικές υπηρεσίες.

             Δεν πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα πού θα τους απασχολήσει, με δεδομένο ότι η υπηρεσία τους κλείνει και η μετακίνηση τους είναι υποχρεωτική με ότι αυτό συνεπάγεται για το υπόλοιπο όχι μόνο της αστυνομικής αλλά και της οικογενειακής τους ζωής;

             Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα πού  απασχολεί όλη την Ελληνική Αστυνομία στο οποίο θα έπρεπε κατά την γνώμη μας  πρώτα να ανακοινωθούν οι κενές οργανικές θέσεις και μετά να ζητηθούν οι  αιτήσεις έκτατων μεταθέσεων.

                                                                   Για το Δ.Σ

                        -Ο-                                                                             -Ο-

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

                                

     ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                ΖΗΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

               6973772143                                                                6949730620

 
 
 
                                                                                                      ΡΕΘΥΜΝΟ18/03/2017
                                          ΑΡΙΘΜ.ΠΡΟΤ.13/2017
 
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι οι εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης  ειδικών Φρουρών Κρήτης  θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. 
 
Οι κάλπες θα στηθούν στο Ρέθυμνο στην αίθουσα Κριάρη και στο Ηράκλειο στο Τ.Α.Ε Ηρακλείου από ώρες 12:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00  το απόγευμα.

ΠΡΟΣ:ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΚΟΙΝ: ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
           ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
           ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
           ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
            
                                                                                                                 15 /03/2017
                                   Αριθμ. Πρωτ.: 12
Σε εφαρμογή του Π.Δ. 7/2017, άρθρο 104 «Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Διευθύνσεως Αστυνομίας Νομών ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης», σε συνδυασμό με το άρθρο 110 του ίδιου Π.Δ. «Καταργούμενες Υπηρεσίες», η ΥΠΑΣΕΚ καταργείται, το Τ.Α.Ε. Αποκορώνου καταργείται και οι οργανικές θέσεις  όλων των Τ.Α.Ε. μειώνονται περίπου στο 50%.
 
Συνεπώς, πρόκειται, λόγω των παραπάνω, για κατάργηση και υποβάθμιση των Τ.Α.Ε.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 περ. β΄ του Π.Δ. 100/2003, προβλέπεται η διενέργεια έκτακτων μεταθέσεων, σε περίπτωση υποβάθμισης ή και κατάργηση της υπηρεσίας.
Από το γράμμα και το πνεύμα των παραπάνω Π.Δ., σαφώς προκύπτει ότι οι έκτακτες μεταθέσεις, δεν υπόκεινται σε γεωγραφικό περιορισμό, αντίθετα, σαφώς ορίζεται ότι οι υπηρετούντες σε καταργούμενες ή υποβαθμιζόμενες υπηρεσίες, μπορούν με τις έκτακτες μεταθέσεις, να μετατεθούν όπου επιθυμούν, ή στον τόπο συμφερόντων τους.
 
Σύμφωνα με τα παραπάνω, το Αστυνομικό Προσωπικό-Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι είχαν υπαχθεί στην καταργηθείσα ΥΠΑΣΕΚ, στο καταργηθέντα-υποβαθμισθέντα Τ.Α.Ε., υπάγονται στο καθεστώς των έκτακτων μεταθέσεων, στον τόπο επιλογής- συμφερόντων τους.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας στην παραπάνω κατεύθυνση, επιφυλασσόμενοι ρητά, των νομίμων δικαιωμάτων των μελών μας. 

Με μεγάλη έκπληξη παρατηρούμε ότι μετά την αναδιάρθρωση και την "Αναβάθμιση" των Τ.Α.Ε. απο Υποδιεύθυνση (Κρήτης) σε Αστυνομική Διεύθυνση,

συνεχίζεται με αμείωτο ζήλο και δεύτερη αναβάθμιση του αστυνομικού προσωπικού της νήσου προσθέτοντας τέσσερις (4) επιπλέον θέσεις.

Συγχαρητήρια στους αρμόδιους για την σπουδαία τους προσφορά στην αστυνόμευση της Κρήτης.

 

Ελπίζουμε σαν Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης στις συμπληρωματικές να τα πάτε καλύτερα.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάντηση των Σωματείων Ειδικών Φρουρών με την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

 

               Την  Παρασκευή 10/02/2017 τα Σωματεία Ειδικών Φρουρών, Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.), Κρήτης (Ε.Ν.Ε.Υ.Κ) , Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Ε.Φ.Κ.Μ ) πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, προκειμένου να μεταφερθούν, απόψεις, αιτήματα και θέσεις, που προέρχονται από την βάση των εκλεγμένων συνδικαλιστικών μας οργάνων ,των μελών μας Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών Υπάλληλων προερχόμενων από Ειδικούς Φρουρούς.

  Αρχικά  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο, από τον οποίο συζητήσαμε διεξοδικά  για την υφιστάμενη κατάσταση της ΕΛ.ΑΣ σε σχέση με τις κατά καιρούς καταγγελίες  , αιτήματα και διεκδικήσεις μας . Ο κ. Γενικός διαβεβαίωσε ότι παρά τις δυσκολίες στα θέματα που σχεδόν στο σύνολο τους απαιτούν οικονομική ευρωστία , θα συνεχίσει να καταβάλλει επίπονες προσπάθειες για την βελτίωση της κατάστασης σε κάθε επίπεδο , μια προσπάθεια που ασφαλώς και του την αναγνωρίζουμε ως συνδικαλιστικά όργανα.

            Ακολούθησε συνάντηση   των Σωματείων μας, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνο, αλλά και τα  μέλη της Φυσικής Ηγεσίας που πλαισίωναν τον κύριο Αρχηγό. Συγκεκριμένα στην συνάντηση συμμετείχαν:  ο Προϊστάμενος Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ  κ .Μιχαήλ Καραμανλάκης , ο Προϊστάμενος Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης  και Πληροφορικής  κ. Κωτσάκης Γεώργιος  , ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρωπίνου Δυναμικού Δασκαλάκης Ανδρέας  ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του κ. Αρχηγού,  κ. Βολυράκης Στυλιανός, ο Διευθυντής Προσωπικού του Α/Ε/Α , Διευθυντής κ. Λαδομένος Μιχαήλ .

            Το επίπεδο της συνάντησης αλλά και η διάθεση του κ. Αρχηγού και των υπολοίπων μελών της Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, μας έδωσε την άνεση να αναφερθούμε διεξοδικά σε όλα τα κεφαλαιώδη ζητήματα που μας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα  σαν Συνδικαλιστικά  όργανα αλλά παράλληλα απασχολούν τους Συναδέλφους  και έχουν αποτελέσει αφορμή να καταγγείλουμε, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε.( Ερήμωση αστυνομικών υπηρεσιών, Αγκίστρωση των υπηρεσιών περιπολίας ΔΙ,ΑΣ, ΟΠΚΕ σε σταθερούς στόχους, Στέρηση μέσων και εξοπλισμού , Επικίνδυνα Οχήματα , Μεταθέσεις, κ.α)Σε θέματα που εκκρεμούν και υπάρχει η δυνατότητα επίλυσης δόθηκαν από τον κ. Αρχηγό κατευθυντήριες εντολές   για πλήρη βελτίωση και  αποκατάσταση.

Η καθημερινή παρεμβατικότητα των Σωματείων μας , η αμιγώς Συνδικαλιστική και όχι πολιτιστική δράση μας , η διεκδικητική μας διάθεση , ο καταγγελτικός  μας λόγος  και  χαρακτήρας , αποδίδουν και θα αποδώσουν καρπούς  όταν τοποθετούνται σε εύφορο έδαφος και αξιοποιούνται από μια Ηγεσία που αγωνιά για τις αγωνίες του Αστυνομικού και αγωνίζεται και αυτή για τη ζωή και την αξιοπρέπεια του.

(Με επιμέρους ανακοινώσεις θα αναφερθούμε διεξοδικά στο περιεχόμενο ενός εκάστου θέματος της συζήτησης  μας)

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.                ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.Φ.Κ.Μ                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ν.Ε.Φ.Κ

 

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                  ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ             ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

Στη συνάντηση των Δ. Σ. των Ενώσεων ειδικών φρουρών Αττικής , Κρήτης και Κεντρικής Μακεδονίας με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ.  Αναγνωστάκη Δημήτριο,  μεταξύ των θεσμικών θεμάτων που τέθηκαν η Ένωση μας σε συνδυασμό με το Π. Δ.  της αναδιάρθρωσης έθεσε σαν θέμα το κλείσιμο του ΤΑΕ Αποκορώνου και το μέλλον του ΚΑΕ Σητείας. Ο κ.  Γενικός μετά την παρέμβαση μας μας διαβεβαίωσε ότι αποτελεί δέσμευση του η δημιουργία ΚΑΕ Αποκωρόνου καθως και η διατήρηση του ΚΑΕ Σητείας. 
‌    Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου  για την κοινή συνάντηση με τον Αρχηγό και το επιτελείο του και τα θέματα που τέθηκαν.

Έκτακτη σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί από χτες 09/02 το Δ. Σ.   της Ένωσής μας
στην Αθήνα για να λύσει τα άμεσα προβλήματα που προέκυψαν από την ανακοίνωση του Π. Δ.
 Καθώς  να τεθούν τα αιτήματα των συναδέλφων αλλά και να μας γίνει ενημέρωση όσο αφορά την διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών και των μετακινήσεων. 
 
Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν από το site και από το Facebook του σωματείου όσον το δυνατόν πιο γρήγορα δείχνοντας κατανόηση στην αγωνία των συναδέλφων. 

             

    ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 2017

                                                                                                            

                                                  

      Πραγματοποιήθηκε την 03/02/2016 η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στο Ρέθυμνο. Όπου πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση και συζήτηση των μελών για την πορεία της αναδιάρθρωσης και στην οποία εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ να προβεί σε όλες τις αναγκαίες κινήσεις ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών της.

    Επίσης ορίστηκε ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στις 24/03/2017. Υποψήφιοι συνδυασμοί θα γίνονται δεκτοί μέχρι και 05/03/2017 και ώρα 12 μετά μεσημβρίας.

   Υπεύθυνος παραλαβής αιτήσεων ορίζεται το μέλος του Δ.Σ. Κανλής Κων/νος. Περισσότερες πληροφορίες στο sitewww.enefk.gr καθώς και στη σελίδα μας στο facebook .

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκαλεί την ετήσια τακτική γενική συνέλευση την 03 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα Κριάρη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Θέμα προς συζήτηση θα είναι η ενημέρωση των μελών και όχι μόνο η πορεία όλων των βασικότερων θεμάτων που μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό καθώς ότι θα οριστούν και εκλογές.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν.