Στιγμιοτυπο 2020 04 24 9.49.57 πμ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας στέλνει δημόσια τα συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους μας, από το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου – Σφακίων  (Τ.Α.Ε. Χανίων) και από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων / Υ.Α.Χ. και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Κατόπιν επιτυχημένης αποστολής, την Τρίτη 21/07/2020 και απογευματινή ώρα στην περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Κ.Α.Ε. Αποκορώνου – Σφακίων /  Τ.Α.Ε. Χανίων, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (5.3 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μείγμα κάνναβης και καπνού), κατά τη διάρκεια ελέγχου πολυτελούς αυτοκινήτου τζιπ στο οποίο επέβαιναν. Μάλιστα, όταν διετάχθη ο έλεγχος των αστυνομικών, οι συλληφθέντες απέρριψαν στο έδαφος τα προαναφερθέντα.

 

Εν συνεχεία και διενεργώντας προανάκριση στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων / Υ.Α.Χ αλλά και κατόπιν λήψης δείγματος δακτυλικών αποτυπωμάτων, φανερώθηκε ότι ένας εκ τους δράστες είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία κατά τη σύλληψή του έχοντας προσκομμίσει πλαστά έγγραφα. Επιπροσθέτως, κατά την οριστική του ταυτοποίηση, εντοπίστηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Συλλήψεως για υποθέσεις που σχετίζονταν με ναρκωτικές ουσίες.

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους των ανωτέρων Υπηρεσιών για την αρτιότητά τους, τον επαγγελματισμό τους και την αποτελεσματικότητα ως προς τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης. 

 

 

Screenshot 2020 07 16 at 9.19.57 AM