Στιγμιοτυπο 2020 04 24 9.49.57 πμ

 

                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                           

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό μας κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ στο Ρέθυμνο, την 23/05/2021 στα πλαίσια του εορτασμού της Κρήτης. 

Τα θέματα πού θέσαμε ήταν τα εξής:

  

 

Ο Αρχηγός στην τοποθέτηση του μας ενημέρωσε ότι για τα εκτός έδρας που εκκρεμούν, θα τα «τρέξει» μόλις επιστρέψει στην Αθήνα. Όσο για το ότι μόνο για την αστυνομία ισχύει το όριο των 60 χλμ. δήλωσε ότι θα ενημερωθεί από τα αρμόδια γραφεία. Εμείς δεσμευτήκαμε να καταθέσουμε εγγράφως πρόταση με τα ισχύοντα για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, επομένως και για το προσωπικό της αστυνομίας.

 

Όσον αφορά τις στολές, δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει διαγωνισμός ώστε να προμηθευτούν τα ανάλογα υλικά.

 

Για το κέντρο επιχειρήσεων “drones”, τόνισε ότι τώρα τελείωσε το ανάλογο κέντρο στην Αθήνα. Στην Κρήτη η Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης παρέλαβε καθώς και ότι η υπηρεσία του Β.Ο.Α.Κ. θα παραλάβει και αυτή ανάλογο αριθμό drones. Οπότε οι υπηρεσίες της Κρήτης θα καλυφθούν ικανοποιητικά. 

 

Για τα οχήματα 4Χ4 μας ενημέρωσε ότι με τον καινούργιο χρόνο, θα εφοδιαστούν οι ανάλογες υπηρεσίες (Τ.Α.Ε- Ο.Π.Κ.Ε). Επίσης τρέχουν διαγωνισμοί με υλικά για να εφοδιαστούν όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Για τη στέγαση του Κ.Α.Ε. Αποκορώνου στη φυσική του έδρα, θα ενημερωθεί και θα υπάρξει ξανά επικοινωνία.

 

Εμείς – ως συνδικαλιστικό όργανο – θα καταθέσουμε προτάσεις τις επόμενες ημέρες, με τα πιο φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν όλους τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία. 

 

 

Screenshot 2021 05 24 at 4.41.08 PM