ΠΛ. ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 26  ΡΕΘΥΜΝΟ

ΤΗΛ.: 28310 25915  FAX: 28310 25915  

 www.enefk.gr     [email protected]

Τ.Κ. 74100  

 

           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         

Αρθ.Πρωτ. 10/2019 22/07/2019

 

   

     Η πρόσληψη Ειδικών Φρουρών γυρίζει την Ελληνική Αστυνομία πίσω 20 χρόνια!!!Αυτά καταγγέλλει η Π.Ο.Α.Σ.Υ  και καλεί τον Υπουργό να πάρει πίσω την εξαγγελία του.

        Το πόσο γελοίο ακούγεται αυτό που καταγγέλλουν μάλλον δεν το έχουν καταλάβει.

       Αλήθεια γιατί παρακαλάτε τότε τους Ειδικούς Φρουρούς να γραφτούν στα πρωτοβάθμια σωματεία σας; Δεν σας πισωγυρίζουν πίσω τότε; Αυτοί πού σπέρνουν τη διχόνοια στο σώμα είστε εσείς και κανείς άλλος. Επιτέλους αφήστε πια τις υποκρισίες δεν βαρεθήκατε; 

          Όσο για το άρθρο του Γ.Γ  της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ και στα όσα καταγγέλλει για τον θεσμό του Ειδικού Φρουρού θα τον ενημερώσουμε(αν δεν το γνωρίζει) ότι και ο θεσμός του Α.Σ.Ε.Π με τον οποίον γίνονται όλες οι προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών είναι και αυτός επιτυχημένος, αδιάβλητος  και αξιοκρατικός! Εκτός και εάν δεν συμφωνεί οπότε οφείλει δημόσια να βγει και να τον καταγγείλει και όχι να αφήνει υπονοούμενα.

         Τώρα για τις αλόγιστες διαθέσεις των αστυνομικών δεξιά και αριστερά κατά το δοκούν της εκάστοτε φυσικής ηγεσίας, όπως σωστά τονίζει, θα του υπενθυμίσουμε ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι μέλη τους αυτοί πού δίνουν τις παραπάνω εντολές.

Εν κατακλείδι το ζητούμενο είναι ένα: Είναι πετυχημένος ο θεσμός των Ειδικών Φρουρών; Έχει προσφέρει σαν θεσμός  τα μέγιστα στην χώρα και στην κοινωνία; Όλα τα άλλα είναι να «είχαμε να λέγαμε».

         Υ.Γ Οι συνάδελφοι πού προέρχονται από Ειδικούς Φρουρούς και είναι μέλη ή και ακόμη συνδικαλίζονται με την Π.Ο.Α.Σ.Υ  τι έχουν να πούνε για τα παραπάνω; Δεν τους προσβάλουν τα καταγγελλόμενα;