Ρέθυμνο  12/02/2018

                                                                                                                                                 Αριθμ. Πρωτ.: 06/2018

     

    Η Ένωση μας μετά λύπης της διαπιστώνει για άλλη μια φορά ότι, αντίθετα με τις ελπίδες και προσδοκίες των συναδέλφων μας, ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν: στην υπονόμευση του ρόλου του Ειδικού Φρουρού σε αστυνομικό Γ κατηγορίας. Και μάλλον θα πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες που χρησιμοποιούμε ακόμα τον όρο “αστυνομικός”. Γιατί για κάποιους προφανώς ούτε αυτό δεν είμαστε. Όλες οι θυσίες, η προσφορά και η ευγνωμοσύνη του κόσμου προς το θεσμό μας φαίνεται ότι δεν αγγίζουν το Υπουργείο μας το οποίο με μια σκανδαλώδη απόφαση μας υποβιβάζει στη μισθολογική κατηγορία Γ, διευρύνοντας  εκ νέου το χάσμα που κάποτε κάποιοι βλακωδώς δημιούργησαν.

           Έτσι, εκτός του ότι οι ιθύνοντες γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στις βιοποριστικές ανάγκες του προσωπικού, σπέρνουν εκ νέου διχόνοια στις τάξεις των αστυνομικών στρέφοντας τον έναν ενάντια στον άλλο και επαναφέροντας τις παλιότερες εποχές της “αστυνομίας δυο ταχυτήτων”.

           Εννοείται βέβαια ότι απέναντι σε αυτή την αδικία δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά από κοινού με το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας   θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό για την προάσπιση των κεκτημένων μας.

Αφού μας θέλουν κάποιοι απέναντι τους, θα μας έχουν…

 

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                   -Ο-                                                       -Ο-

                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                    

     ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                      ΖΗΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ