Το παρόν έδωσαν

      Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος ,  ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας  του  Διοικητικού Συμβουλίου  της Ένωσης μας κατόπιν προσκλήσεως  από τους  διοργανωτές  της εκδήλωσης ΄΄Προτομή –Μνημείο για τον Ειδικό Φρουρό Στάθη Λαζαρίδη “  στο Τσοτύλι Κοζάνης, την ιδιαίτερη πατρίδα του Στάθη  τιμώντας την μνήμη του.

             Ήταν μια ηθική δικαίωση  κυρίως για την οικογένεια  του καθώς οι πραγματικοί  ένοχοι και δολοφόνοι δεν έχουν βρεθεί ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

            Υπήρξε κατάθεση στεφανιού και ολιγόλεπτη ομιλία  εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο της Ένωσης Τσανακτσίδη χρήστο.

Δυστυχώς  ‘’ έλαμψαν με την απουσία τους από την εκδήλωση η φυσική και ειδικότερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου μας.  Σε άλλο υπουργείο η πολιτική ηγεσία  ήταν παρόν σε ανάλογη εκδήλωση (μνημείο πεσόντων) και απέδωσε φόρο τιμής.

 Δείτε την ομιλία:

            κ. Γιάννη,

            Σήμερα είμαστε εδώ  εκπροσωπώντας  την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης  για να αποδώσουμε φόρο τιμής ως την ελάχιστη πράξη πού θα μπορούσαμε να πράξουμε στον συνάδελφο Στάθη Λαζαρίδη, στην οικογένεια του και στους οικείους του.

           Να  υπενθυμίσουμε  για  άλλη μια φορά την  υπέρτατη θυσία του, διότι οι συνάδελφου  του δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε.

         Αυτή είναι και η υπόσχεση πού δίνουμε όχι μόνο σε αυτόν  αλλά και στην οικογένεια του.

        Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές της εκδήλωσης  πού μας έδωσαν την δυνατότητα ώστε να παραβρεθούμε  στα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη.

                                                            ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!