Την 17/01/2016 Πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση των Σωματείων Ειδικών Φρουρών, Κρήτης, Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας στο Ηράκλειο Κρήτης με εξαιρετική επιτυχία.

Την 17/01/2016 Πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση των Σωματείων Ειδικών Φρουρών, Κρήτης, Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας στο Ηράκλειο Κρήτης με εξαιρετική επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Κρήτης εκπροσώπησαν οι:

Ο πρόεδρος του Σωματείου Τσανακτσίδης Χρήστος, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Σιαμέτης Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας Ζηρίδης Δημήτριος, ο Οργανωτικός Γραμματέας Καροφυλακης Ιωάννης, ο Ταμίας Γεωργουλάκης Μιχαήλ, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Δρουμπάκης Νικόλαος, ο Αναπλ. Ταμίας Κανλής Κωνσταντίνος και τα μέλη Τσαμάνδουρας Ζαχαρίας και Τζάγκας Αθανάσιος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αττικής εκπροσώπησαν :

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ντούμας Βασίλειος, ο Γενικός Γραμματέας Μαυροειδάκος Ευστράτιος, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Ντζέλιας Δημήτριος, ο Ταμίας Ζερίτης Νικόλαος και ο Αναπλ. Ταμίας Καστανάς Ιωάννης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν :

Ο πρόεδρος του Σωματείου Τυφεκές Κυριάκος και ο Ταμίας Καλαϊτζίδης Βασίλειος.

Στην συνάντηση, όπως είχε προαναγγελθεί, συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θεσμικά και υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν τους Ειδικούς Φρουρούς και τους προερχόμενους εξ αυτών Αστυνομικούς, παρουσία συναδέλφων στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των άλλων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης Υποστ/γος κ. Καραμαλάκης Μιχαήλ, οι Ταξίαρχοι κ. Δασκαλάκης Ανδρέας και κ Χριστοφάκης Νικόλαος τους οποίους και ευχαριστούμε.

Τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί κοινή ανακοίνωση των τριών σωματείων για το περιεχόμενο και τις αποφάσεις του Συνεδρίου.