04-04-2015

Είμαστε Οικογένεια και ως Οικογένεια οφείλουμε να απαντήσουμε σε ψευδείς δηλώσεις καθώς και φήμες που ,εντέχνως, ορισμένοι προωθούν.

Μέσα σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι ,παρατηρήσαμε μια προσπάθεια στρέβλωσης της πραγματικότητας με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης καθώς και της λαϊκής αθώωσης του δράστη.

Στα πλαίσια της δολοφονικής επίθεσης εναντίων τεσσάρων αστυνομικών, ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός από εξοστρακισμό, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια καλά μελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επ’ αυτού επαναπαυόμαστε στην κοινή λογική σας, υπενθυμίζοντας σας ότι έχουμε δυο ξεχωριστά άτομα τραυματισμένα, χωρίς να θέλουμε να αναφερθούμε σε αναλυτικότερα στοιχεία του περιστατικού (αληθινά αυτή την φορά).

Η απόπειρα λοιπόν ορισμένων να εντυπωσιάσουν τα πλήθη κάνοντας αναφορά σε στοιχεία και γεγονότα ανύπαρκτα πέφτουν στο κενό.

Επίσης αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το θέμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό μιας και προβλήθηκε από λίγο έως καθόλου ακολουθώντας μια τακτική σιωπής από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης . Δημιουργείτε λοιπόν η απορία ,αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα τι θα γινόταν; Βέβαια το γεγονός ότι δύο αστυνομικοί είναι στο νοσοκομείο ο ένας μάλιστα σοβαρά στην εντατική δεν αξίζει τηλεοπτικό χρόνο ή μία δημοσιογραφική προσέγγιση του θέματος.

Επί 13 ημέρες ένας άνθρωπος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από στοχευμένα πυρά, ευχόμαστε να μην το ζήσει ξανά κανείς.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Κρήτης καθώς και όλοι οι συνάδελφοι έχουν καλύψει πλήρως ότι ανάγκες υπάρχουν σε αίμα, αλλά ευχαριστούμε όσους είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όσους έδειξαν την συμπαράσταση τους καθώς και την κατανόηση τους στον Γολγοθά που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των τραυματισμένων.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Κρήτης βρίσκεται συνέχεια κοντά στις εξελίξεις. Είμαστε οικογένεια και ως οικογένεια θα σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας για οτιδήποτε χρειαστούν.