προσφορες

οι προσφορες μας

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το θεματικό WaterPark στην Ανώπολη – το WaterCity – που στέκεται δίπλα μας και στηρίζει το αστυνομικό προσωπικό, παρέχοντας προσφορές και εκπτώσεις για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους.

 Πιο αναλυτικά, η έκπτωση ανέρχεται σε ποσοστό 50% στα εισιτήρια των μελών της Ένωσής μας και των μελών των οικογενειών τους (σύζυγοι & παιδιά). 

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύει η παραπάνω παροχή είναι:

 • Η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας των μελών κατά την έκδοση των εισιτηρίων και την είσοδο στο χώρο.
 • H επίδειξη του ειδικού εκπτωτικού κουπονιού που βρίσκεται στην παρούσα ενημέρωση

Οι τιμές εισόδου είναι :

Ενήλικες από 15,00€ το άτομο στα 7,50€
Παιδιά από 10,00€ το άτομο στα 5,00€

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Altus LSA για την προσφορά που παρέχει στα μέλη μας, με στόχο την εκπαίδευση χειριστών Drone για την κατηγορία Κατηγορία Α1-Α2-Α3.

 

Η προσφορά προορίζεται για τα μέλη της Ένωσής μας και τους πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών, προσδοκώντας σε μία συνεργασία με σκοπό την άρτια εκπαίδευση τους.

 

Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει θεωρητικά ζωντανά online μαθήματα 15 ωρών και δια ζώσης πρακτική εκπαίδευση 3 ωρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο ή στα Χανιά. Το ποσό της εκπαίδευσης αυτής ορίζεται στα 180.00€, όπου στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το παράβολο με κωδικό: 8356 αξίας 20 € προς την ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), για την έκδοση του διπλώματος.

 

Εκπαιδεύσεις σε τοποθεσίες πέραν των παραπάνω δύο Νομών, μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννόησης και εφόσον αποδεχτεί ο εκπαιδευόμενος μία επιπλέον μικρή επιβάρυνση για την μετάβαση του εκπαιδευτή στον εκάστοτε Νομό που θα ζητηθεί (εντός Κρήτης).

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την μοναδική προσφορά.

 

Παρακάτω ακολουθεί η προσφορά, όπως την έλαβε η Ένωσή μας:  

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της για μία νέα προσφορά, για την αγορά επιχειρησιακών Αρβυλών.

 

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα (κοντές αρβύλες και ψηλές αρβύλες) όπου παρέχονται σε προνομιακή τιμή για τα μέλη της Ένωσής μας. Οι κοντές αρβύλες προσφέρονται στα 60.00€ και οι ψηλές αρβύλες στα 70.00€ στα μέλη της ΕΝ.Ε.Φ.Κ. 

 • Οι κοντές αρβύλες, στα 60.00€ :
 • Οι ψηλές αρβύλες, στα 70.00€ :

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

 

Χριστοδουλάκης Παναγιώτης

+30 6995 713 751,

 

εφόσον ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κάποιο ζευγάρι αρβύλες.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης και το fagi.gr, την ελληνική πλατφόρμα online delivery, η οποία δραστηριοποιείται στην Κρήτη σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μετά την επιτυχή συνεργασία μας, ανανεώνουμε την προσφορά με νέο κωδικό, ο οποίος θα αποσταλεί στο viber της ένωσης. 
(όσα μέλη δεν είναι γραμμένα στο viber της ένωσης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του συμβουλίου)

Η έκπτωση είναι 10% επί του συνόλου κάθε online παραγγελίας  και ελάχιστο όριο παραγγελίας 5€ από το fagi.gr και λαμβάνεται με τη χρήση κωδικού.

Χρήση του κωδικού μπορεί να γίνει από όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας fagi.gr και της εφαρμογής της σε smartphones και θα αφορά μόνο delivery και take away. 

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Minoan Lines, που για ακόμα μία χρονιά στέκεται δίπλα μας και στηρίζει το αστυνομικό προσωπικό!

Σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ενέκρινε την ανανέωση της χορήγησης έκπτωσης 25% στα εισιτήρια των μελών της’Ενωσης σας, στη γραμμή Ηράκλειο —Πειραιάς — Ηράκλειο (σύμφωνα με την ονομαστική κατάσzαση που μας έχετε αποστείλει), Η παραπάνω έκπτωση ισχύει:

 Για έως (δύο) 2 διακινήσεις εκάστου μέλους έως 31/12/2024 (εκτός των μηνών Ιουλίου & Αυγούστου και της περιόδου των εορτών των Χριστουγέννων & του Πάσχα) σε όλες τις κατηγορίες Θέσεων (εκτός Lux & Μονόκλινων καμπινών).

Για τη μεταφορά Ι.Χ. & των μελών των οικογενειών τους (σύζυγοι & παιδιά), εφ’ όσον ταξιδεύουν με το δικαιούχο της έκτrτωσης

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύσουν οι παραπάνω παροχές είναι:

 •  Η προσκόμιση των μοναδικών κωδικών VΟUCHER που Θα σας αποσταλούν από τηνα Υπηρεσία Επικοινωνίας
 •  Η κράτηση των Θέσεων, η έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων να γίνει από ταα παρακάτω κεντρικά και λιμενικά πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ όπου Θα πρέπεια να απευθυνθείτε έγκαιρα

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύει η παραπάνω παροχή είναι:

 • Η αποστολή ονομαστικής κατάστασης των μελών της Ένωσής μας (γίνεται από την ΕΝ.Ε.Φ.Κ.)
 • Η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας των μελών (ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού εγγράφου) κατά την έκδοση των εισιτηρίων.
  H κράτηση των θέσεων, η έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων να γίνει από τα παρακάτω κεντρικά & λιμενικά πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ όπου θα πρέπει να απευθυνθείτε έγκαιρα:

 • Πρακτορείο Κ.Γ. Ηρακλείου: 25ης Αυγούστου 17 (τηλ.2810-399899 & 2810-229602) 
 • Πρακτορείο λιμένος Ηρακλείου: Νέος Επιβατικός Σταθμός (τηλ.2810 —330327, 330198)
 • Πρακτορείο Πειραιά: Θερμοπυλών 6-10 Πειραιάς (τηλ. 210-4145744)
 • Πρακτορείο Αθήνας: Πανεπιστήμιου 59 & Εμμ. Μπενάκη, Ομόνοια (τηλ. 210 —3376910)
 • Πρακτορείο λιμένος Πειραιά: Πύλη Ε2 (τηλ. 210 —4080028)

Τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Minoan Lines

Έκπτωση 15% προσφέρεται στο ξενοδοχείο Dias Kavros Hotel, για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Επικοινωνία για την προσφορά αυτή στο τηλέφωνο 6932 436 487 ή μέσω email [email protected]

Έκπτωση 15% προσφέρεται στο ξενοδοχείο Muses Kavros Studios, για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Επικοινωνία για την προσφορά αυτή στο τηλέφωνο 6932 436 487 ή μέσω email [email protected]

Καλοκαιρινή προσφορά προς την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποκλειστικά για τα μέλη τους και τις οικογένειές τους, απο το ξενοδοχείο PANTHEON HOTEL, Ατσιπόπουλο Ρεθύμνης.

Η προσφορά είναι 10% επι της τιμής των δωματίων με πρωινό, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 28310 54914.

Στο πανέμορφο και γραφικό χωριό της Γεωργιούπολης Χανίων, που συνδυάζει βουνό, θάλασσα και ποταμό, βρίσκεται το HotelDrosia. να παραδοσιακό, μικρό ξενοδοχείο με πολύ προσιτές τιμές που παρέχει κάθε άνεση για να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας!

Στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του HotelDrosia θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και θα απολαύσετε την ησυχία που επιζητάτε!

Το κατάλυμα περιλαμβάνει άνετα διαμερίσματα, ενώ η στρατηγική του τοποθεσία το τοποθετεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κρήτης.

Προσφορά για τους συναδέλφους και τις οικογένειες

τους : 

24 Ευρώ η βραδιά μέχρι 15 Ιουνίου και απο 15 Σεπτεμβρίου

32 Ευρώ η βραδιά απο 15 Ιουνίου μεχρι 15 Σεπτεμβρίου.

https://hoteldrosia.com/ 

Επικοινωνία 6972563553.

https://hoteldrosia.com/

15% στο SUN RENT A CAR στην γεωργιούπολη

Η MINOAN LINES προσφέρει στα μέλη του σωματείου μας, έκπτωση 20% σε όλες τις θέσεις (πλήν των μονόκλινων και LOUX ) για την μετακίνηση τους απο Ηράκλειο-Πειραιά και Πειραιά-Ηράκλειο. Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επίσης γαι τα Ι.Χ. τους και για τους Ά Βαθμού συγγενείς, έφοσον αυτοί ταξιδέυουν με τον δικαιούχο. Για πληροφορίες καλέστε τον Καροφυλάκη Ιωάννη στο 6972982119.  

minoan lines