προσφορες

οι προσφορες μας

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το θεματικό WaterPark στην Ανώπολη – το WaterCity – που στέκεται δίπλα μας και στηρίζει το αστυνομικό προσωπικό, παρέχοντας προσφορές και εκπτώσεις για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους.

 Πιο αναλυτικά, η έκπτωση ανέρχεται σε ποσοστό 50% στα εισιτήρια των μελών της Ένωσής μας και των μελών των οικογενειών τους (σύζυγοι & παιδιά). 

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύει η παραπάνω παροχή είναι:

 • Η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας των μελών κατά την έκδοση των εισιτηρίων και την είσοδο στο χώρο.
 • H επίδειξη του ειδικού εκπτωτικού κουπονιού που βρίσκεται στην παρούσα ενημέρωση

Οι τιμές εισόδου είναι :

Ενήλικες από 15,00€ το άτομο στα 7,50€
Παιδιά από 10,00€ το άτομο στα 5,00€

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Altus LSA για την προσφορά που παρέχει στα μέλη μας, με στόχο την εκπαίδευση χειριστών Drone για την κατηγορία Κατηγορία Α1-Α2-Α3.

 

Η προσφορά προορίζεται για τα μέλη της Ένωσής μας και τους πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών, προσδοκώντας σε μία συνεργασία με σκοπό την άρτια εκπαίδευση τους.

 

Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει θεωρητικά ζωντανά online μαθήματα 15 ωρών και δια ζώσης πρακτική εκπαίδευση 3 ωρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο ή στα Χανιά. Το ποσό της εκπαίδευσης αυτής ορίζεται στα 180.00€, όπου στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το παράβολο με κωδικό: 8356 αξίας 20 € προς την ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), για την έκδοση του διπλώματος.

 

Εκπαιδεύσεις σε τοποθεσίες πέραν των παραπάνω δύο Νομών, μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννόησης και εφόσον αποδεχτεί ο εκπαιδευόμενος μία επιπλέον μικρή επιβάρυνση για την μετάβαση του εκπαιδευτή στον εκάστοτε Νομό που θα ζητηθεί (εντός Κρήτης).

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την μοναδική προσφορά.

 

Παρακάτω ακολουθεί η προσφορά, όπως την έλαβε η Ένωσή μας:  

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της για μία νέα προσφορά, για την αγορά επιχειρησιακών Αρβυλών.

 

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα (κοντές αρβύλες και ψηλές αρβύλες) όπου παρέχονται σε προνομιακή τιμή για τα μέλη της Ένωσής μας. Οι κοντές αρβύλες προσφέρονται στα 60.00€ και οι ψηλές αρβύλες στα 70.00€ στα μέλη της ΕΝ.Ε.Φ.Κ. 

 • Οι κοντές αρβύλες, στα 60.00€ :
 • Οι ψηλές αρβύλες, στα 70.00€ :

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

 

Χριστοδουλάκης Παναγιώτης

+30 6995 713 751,

 

εφόσον ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κάποιο ζευγάρι αρβύλες.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης εξασφάλισε έκπτωση από το fagi.gr, την ελληνική πλατφόρμα online delivery, η οποία δραστηριοποιείται στην Κρήτη σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

Η έκπτωση είναι 10% επί του συνόλου κάθε online παραγγελίας από το fagi.gr και λαμβάνεται με τη χρήση κωδικού – ο οποίος θα σταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες των περιοχών Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης και Χρυσούπολης Καβάλας καθώς και στο viber της Ένωσής μας.

 

Χρήση του κωδικού μπορεί να γίνει από όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας fagi.gr και της εφαρμογής της σε smartphones και θα αφορά μόνο delivery και take away. 

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Minoan Lines, που για ακόμα μία χρονιά στέκεται δίπλα μας και στηρίζει το αστυνομικό προσωπικό!

Και για φέτος παρέχει προσφορές και εκπτώσεις για τα μέλη μας, τις οικογένειές τους και τα οχήματα αυτών. Παρακάτω προβάλλονται αναλυτικά οι προσφορές που θα ισχυουν για το νέο έτος.

Πιο αναλυτικά, η έκπτωση ανέρχεται σε ποσοστό 25% στα εισιτήρια των μελών της Ένωσής μας, για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός από Lux), στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο κατά τη διάρκεια του έτους 2023.

Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επίσης για τη μεταφορά των Ι.Χ. και των μελών των οικογενειών τους (σύζυγοι & παιδιά) εφόσον ταξιδεύουν με το δικαιούχο της έκπτωσης. Επίσης η έκπτωση ισχύει για έως 2 μετακινήσεις εκάστου μέλους της Ένωσής μας, εκτος από τις περιόδους των εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και εκτός από τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύει η παραπάνω παροχή είναι:

 

 • Η αποστολή ονομαστικής κατάστασης των μελών της Ένωσής μας (γίνεται από την ΕΝ.Ε.Φ.Κ.)
 • Η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας των μελών (ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού εγγράφου) κατά την έκδοση των εισιτηρίων.
  H κράτηση των θέσεων, η έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων να γίνει από τα παρακάτω κεντρικά & λιμενικά πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ όπου θα πρέπει να απευθυνθείτε έγκαιρα:

 

 • Πρακτορείο Κ.Γ. Ηρακλείου: 25ης Αυγούστου 17 (τηλ. 2810 399 899, 2810 229 602 και 801 11 75000 από σταθερό)
 • Πρακτορείο Πειραιά: Θερμοπυλών 6-10 Πειραιάς (τηλ. 210 414 5744 και 801 11 75000 από σταθερό)
 • Πρακτορείο Αθήνας: Πανεπιστήμιου 59 & Εμμ. Μπενάκη, Ομόνοια (τηλ. 210 337 6910)
 • Πρακτορείο Λιμένος Ηρακλείου: Νέος Επιβατικός Σταθμός (τηλ. 2810 330 198)
 • Πρακτορείο Λιμένος Πειραιά: Πύλη Ε2 (τηλ. 210 408 0028)

 

Τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Minoan Lines

Έκπτωση 15% προσφέρεται στο ξενοδοχείο Dias Kavros Hotel, για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Επικοινωνία για την προσφορά αυτή στο τηλέφωνο 6932 436 487 ή μέσω email [email protected]

Έκπτωση 15% προσφέρεται στο ξενοδοχείο Muses Kavros Studios, για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Επικοινωνία για την προσφορά αυτή στο τηλέφωνο 6932 436 487 ή μέσω email [email protected]

Καλοκαιρινή προσφορά προς την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποκλειστικά για τα μέλη τους και τις οικογένειές τους, απο το ξενοδοχείο PANTHEON HOTEL, Ατσιπόπουλο Ρεθύμνης.

Η προσφορά είναι 10% επι της τιμής των δωματίων με πρωινό, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 28310 54914.

Στο πανέμορφο και γραφικό χωριό της Γεωργιούπολης Χανίων, που συνδυάζει βουνό, θάλασσα και ποταμό, βρίσκεται το HotelDrosia. να παραδοσιακό, μικρό ξενοδοχείο με πολύ προσιτές τιμές που παρέχει κάθε άνεση για να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας!

Στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του HotelDrosia θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και θα απολαύσετε την ησυχία που επιζητάτε!

Το κατάλυμα περιλαμβάνει άνετα διαμερίσματα, ενώ η στρατηγική του τοποθεσία το τοποθετεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κρήτης.

Προσφορά για τους συναδέλφους και τις οικογένειες

τους : 

24 Ευρώ η βραδιά μέχρι 15 Ιουνίου και απο 15 Σεπτεμβρίου

32 Ευρώ η βραδιά απο 15 Ιουνίου μεχρι 15 Σεπτεμβρίου.

https://hoteldrosia.com/ 

Επικοινωνία 6972563553.

https://hoteldrosia.com/

15% στο SUN RENT A CAR στην γεωργιούπολη

Η MINOAN LINES προσφέρει στα μέλη του σωματείου μας, έκπτωση 20% σε όλες τις θέσεις (πλήν των μονόκλινων και LOUX ) για την μετακίνηση τους απο Ηράκλειο-Πειραιά και Πειραιά-Ηράκλειο. Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επίσης γαι τα Ι.Χ. τους και για τους Ά Βαθμού συγγενείς, έφοσον αυτοί ταξιδέυουν με τον δικαιούχο. Για πληροφορίες καλέστε τον Καροφυλάκη Ιωάννη στο 6972982119.  

minoan lines